20px
20px
20px
20px
Modalitate de plata

Destine Holidays va pune la dispozitie diferite modalitati de plata.

Card Online pe site-ul www.destineholidays.ro : daca in momentul rezervarii alegeti optiunea platii cu “Carte de credit”, veti fi redirectionati catre site-ul LibraPay pentru a finaliza plata.

Debitare card la distanta : in cazul in care aveti tichete de vacanta in format electronic sau doriti sa platiti cu cardul ,dar sunteti in alta localitate, putem debita suma de plata prin Credit Card Authorisation Form.

Transfer bancar/ depunere in cont- RON sau EUR: Daca alegeti aceasta optiune de plata vi se va transmite prin e-mail o copie a facturii fiscale , pe baza careia puteti opera plata, in conturile noastre deschise la Banca Transilvania.

CASH la sediul agentie: Plata in numerar se poate face in LEI si EUR .

Tichete de vacanta in format hartie/electronic: EDENRED,UP ROMANIA si SODEXO

 Cum faci plata cu vouchere de vacanta ?

  AI VOUCHERE DE VACANTA PE SUPORT HARTIE? NICIO GRIJA, NI LE POTI TRIMITE PRIN CURIER

 

Un consultant de calatorie DESTINE HOLIDAYS iti va explica pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a ne trimite voucherele in original, prin curier. Ulterior primirii acestora, tot prin curier iti vom trimite si noi documentele aferente rezervarii  tale ferme.

Pentru detalii si rezervari, contacteaza-ne:

Atentie!

 Nu vei transmite voucherele de vacanta in original prin  posta clasica, ci doar prin curier, cu confirmare de primire.

 

AI VOUCHERE DE VACANTA  PE SUPORT CARD? POTI FACE PLATA DE LA DISTANTA. SIMPLU SI COMOD!

 Consultantul tau de calatorie iti va prezenta toate posibilitatile pe care le ai pentru a efectua plata cu cardul de vouchere de vacanta de la distanta. Dupa confirmarea incasarii platii, consultantul va efectua pentru tine rezervarea ferma, iti va intocmi documentele aferente si ti le va trimite  prin posta electronica. 

 

Bine de stiut! In cazul in care detii Card de vouchere de vacanta emis de SODEXO, EDENRED sau UP ROMANIA, iti poti alege singur sejurul dorit, direct din site-ul destineholidays.ro, avand posibilitatea sa efectuezi la final plata online cu acest card.