Balkan Fun

SUMMER PARTY IN ZAKYNTHOS !!!

Distractie in Laganas - Capitala Petrecerilor -Party Travel- Balkan Fun- un nou concept de a calatori!!!! Știați că? Zeii greci Artemis și Apolo au ales Zakynthos pentru odihnă din cauza condițiilor climatice plăcute, a plajelor frumoase, a mării cristaline și a frumuseții apusului. Marca înregistrată a insulei este plaja Navagio, pe care se află o celebră barcă eșuată în trecut. Poate fi vizitată doar cu barca.

Vezi detalii

LET'S START THE PARTY !!! Kavos- Insula “de smarald” Corfu

Știați că? Corfu este o insulă cu un număr record de plaje, mai exact 119. Unul dintre filmele despre James Bond, “Just for Your Eyes”, a fost filmat pe insulă. Insula a fost numită după nimfa Kerkyra, pe care Zeus o iubea și care a fost adusă pe insulă de către acesta. În Kavos, strada principală este situată paralel cu plaja și este împânzită de cluburi de noapte și baruri în care petrecerile continuă neîncetat. Insula oferă, de asemenea, celebrul Aqualand Park, un aquapark care este considerat unul dintre cele mai frumoase din Europa, acest proiect a fost creat de către compania care a realizat proiecte precum Disney Park și Universal Studios.

Vezi detalii

KUSADASI - SUMMER FUN

Turcia este o țară care se extinde mai ales în Asia de Vest și aproximativ 3% în Europa de Sud-Est. Acesta este situat pe malul mării Negre, Marmură, Marea Egee și Marea Mediterană. Kusadasi este cea mai mare stațiune de pe coasta egeeană a Turciei, dar și locul unde bărcile de pasageri vin în mod continuu de unde turiștii merg să vadă vechiul Efes. În plus față de port există zidurile orașului vechi (Caravanserai), unde există nenumărate magazine, restaurante și locuri pentru excursii de noapte. Chiar lângă el se află insula porumbeilor, o insulă fermecătoare, cu o mică cetate din Genova, precum și câteva cafenele și baruri. Sub insula este un nou port de agrement unde iahturile din întreaga lume consimt. De acolo, orașul continuă să se extindă într-un ritm rapid și în fiecare an nu mai există case și hoteluri noi, de-a lungul coastei și de-a lungul dealurilor joase care o înconjoară. Pentru tineri există faimoasa stradă Bar, unde barurile și discotecile lucrează toată noaptea și garantează o divertisment fenomenal în timpul verii.

Vezi detalii