Toamna la Istanbul !

O EXPERIENȚĂ DE NEUITAT!

 
Transportation
Perioda Plecari 23.10.2019 si 27.11.2019
Tripadvisor Score: 3.5
Oferta speciala
de la
 
180
persoana/3 nopti

Superbul oras de pe doua continente te asteapta sa-i descoperi secretele in aceasta toamna. Vremea este perfecta, turistii sunt mai putin numerosi, iar preturile mai prietenoase.

 Itinerariu 

Ziua 1– Plecare din Cluj catre Istanbul in jurul orei 12:00. Traversarea Bulgariei pe parcursul noptii. Sosire in Istanbul a doua zi.

Ziua 2 - Sosire in Istanbul. Cazare la hotel 3*  .  Dupa cazare la hotel si o scurta pauza vom continua ziua cu o superba Croaziera pe Bosfor ,care va da ocazia sa vizitati atat malul european, cat si cel asiatic al Istanbulului,  Cornul de Aur, palatele sultanilor reformatori, celebrele poduri, Fortareata Europei etc.(aprox. 2 ore).Timp liber pentru plimbare si cumparaturi la Bazarul  Egiptean  de mirodenii. Seara cazare

Ziua 3 - Mic dejun, dupa care incepem vizita la Turnul Galata ce reprezintă una dintre cele mai mari atracții ale orașului, datorită panoramei de 360 de grade asupra Istanbulului.De asemenea, vom vizita Moscheea Suleyman, una dintre cele mai impozante constructii de acest tip. Urmeaza Zona Taksim ,renumită pentru tramvaiul roșu, care adună nostalgic călătorii de pe artera Istiklal Caddes. Timp liber pentru plimbarea, cumparaturi si masa. Dupa masa ne indreptam catre Marele Bazar , faimos pentru multitudinea si diversitatea magazinelor. Timp liber pentru shopping, si vizita.

Ziua 4  - Dupa micul dejun, tur pietonal de oras cu vizitarea celor mai importante obiective turistice ale “orasului de pe doua continente”, ce amintesc de grandoarea Imperiului Bizantin si mai tarziu a celui Otoman : Moscheea Albastra, Hagia Sophia, Palatul Topkapi, Hipodromul. Dupa amiaza,  timp liber.

Ziua 5  - Mic-dejun.Pornim spre casa, dar nu inainte de a ne opri in Edirne, pentru a vedea impresionanta moschee Selimye,construita la cerinta Sultanului Selim al II-lea. Sosire in tara in functie de trafic si de formalitatile vamale.

23.10.2019 – 180 euro/persoana

27.11.2019 – 190 euro/persoana

Supliment camera SGL: 50 euro

Transport cu autocar clasificat international de 3*

3 nopti cazare la hotel 3* cu mic dejun

Ghid insotitor

Tariful nu include:

Asigurarea medicala si storno

Excursiile optionale: Croaziera pe Bosfor: 15euro/persoana - grup minim 35 persoane, pentru un grup mai mic, tariful se recalculeaza.

Intrarile la obiective turistie: Hagia Sofia- 10 euro/persoana, Topkapi- 10 euro/persoana; Turnul Galata -10euro/persoana

Seara turceasca 45euro/persoana- la minim 35 de persoane, sub 35 persoane 45euro/persoana

Cheltuieli personale si extra-servicii

Acte necesare : pasaport valabil minim 150 de zile de la data intoarcerii in Romania!

REZERVA ACUM